O întreagă familie e devastată de durere. Un tânăr tată, internat la Timișoara, are nevoie disperată de ajutor

54916

Cutremurătoare sunt clipele prin care trec cei din familia tânărului din Timișoara, implicat în accidentul de marți, care a avut loc în județul Mehedinți, și despre care Banatul Azi a scris AICI.

Reporterii de la Ghidul Arădean au aflat prin ce clipe de groază trec cei din familia tânărului care se afla la volanul autoturismului cu numere de Timiș. Persoana decedată este chiar mama șoferului. La fața locului, medicii care l-au scos pe șofer, spuneau că are un plămân „ciupit”. Acesta este internat la Casa Austria din Timișoara, în stare foarte gravă. Tânărul este intubat, iar plămânul este plin de sânge și puroi. Tatăl lui a aflat astăzi vestea și a paralizat, în urma șocului primit.

Mugurel Ionică, căci despre el este vorba, este din județul Mehedinți, dar locuiește cu chirie în Timișoara. Acasă îl așteaptă o soție și doi copii, unul de 7 ani și unul de 2 luni. Urma să facă botezul celui mic. Acum, în loc de lacrimi de bucurie, în familia lor curg lacrimi de durere.

Mama lui a murit, tatăl lui a paralizat în urma aflării acestei cumplite vești, iar soția lui este disperată. În casă , singurii bani pe care îi au sunt 250 ron.

ORICE AJUTOR este binevenit ! Soția lui a deschis un cont pentru toți cei care POT și VOR să-l ajute !

CONT: RO44INGB0000999907533624 titular cont Andrada Ionică

Ionică alături de familia lui

Atenție, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

LĂSAȚI UN MESAJ