O formă severă de gripă i-a oprit organele. Ayan s-a stins la numai 11 luni

2724

Un băiețel în vârstă de numai 11 luni, din București, a murit răpus de o formă severă de gripă, noaptea trecută, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Cu numai câteva ore înainte, mama micuțului a lansat pe o rețea de socializare un apel disperat pentru ca oamenii să doneze sânge pentru fiul ei care fusese infectat cu o formă severă a virusului gripei de tipul A.

‘Băiețelul meu Ayan de 11 luni e internat de 4 zile la spitalul Grigore Alexandrescu cu virusul gripei tip A foarte severa, i-a oprit ficatul, rinichii și majoritatea organelor din funcționare și azi am aflat ca nu are suficiente trombocite in organism, și acestea din urmă l-ar ajuta ca organele lui sa funcționeze din nou. Trombocitele acestea trebuiesc recoltate din SÂNGE TIP A2 NEGATIV, iar până luni dimineața (atunci deschid ei recoltarea) trebuie sa găsesc suficienți donatori încât aceste trombocite să-i salveze viața băiețelului meu. În momentul de față el respiră doar datorită aparatelor la care este conectat, are cateter in piept și e umflat pentru ca nu face pipi de 2 zile jumătate. Dacă aveți aceasta grupă de sânge și sunteți din București, va rog frumos sa-i donați sânge și sa-i salvați viața’, a scris femeia pe Facebook.

Apelul tinerei din București nu a rămas fără răspuns, iar peste 16.000 de oameni au distribuit apelul.

Din nefericire, noaptea trecută, micuțul Ayan s-a stins din viață, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ