O firmă din vest triplează suma pentru mărțișoarele angajaților și o donează viitorului Spital de Oncologie Pediatrică

96

Unul dintre cei mai mari jucători pe piața papetăriei din România, cu sediul la Hațeg, donează, de Mărțișor, 10.000 de euro pentru construirea primului spital de oncologie și radiologie pediatrică din România. Firma dorește să popularizeze idea și să invite și alte firme sau alți oameni cu suflet mare la genul acesta de acțiuni de aceea a ales să-și păstreze anonimatul.

La îndemnul „Fii și tu fondator al primului spital de oncologie și radiologie pediatrică din România!”, directorul general al firmei din Hațeg a ales să desfășoare o campanie de strângere de fonduri pentru unitatea spitalicească ce urmează a fi construită la București, de către Asociația „Dăruiește Viață”.

Acțiunea firmei constă în triplarea sumei alocate anual pentru achiziționarea de mărțișoare pentru angajate, cliente și colaboratoare (care devin fondatori alături de firma care a alocat banii în numele lor) și donarea sumei de 10.000 de euro pentru construirea spitalului.

În locul mărțișoarelor, doamnele vor primi, simbolic, o insignă cu detalii despre campanie.

Această campanie se desfășoară în prima săptămână din luna martie, timp în care peste 3500 de insigne inscripționate cu mesajul „Mărțișorul meu salvează vieți” vor ajunge la colaboratoarele și doamnele care activează în domeniul papetărie, rechizite școlare, craft, artă.

Citește mai mult pe glasul-hd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ