O doctoriță iubită de oameni a murit lovită pe trecerea de pietoni VIDEO

4349

Luminița, femeia spulberată pe trecere la Aiud, era un medic aperciat la spitalul din oraș. Un șofer de 24 de ani a zburat-o efectiv de pe zebră, cu viteză, o adolescentă care abia a terminat liceul a rămas fără mamă.

Luminița Viorica Bălțat lucra în secția Boli Infecțioase.

Ultimele ei clipe de viață, surprinse de camerele de supraveghere.

Tragedie sâmbătă noaptea la Aiud, unde o femeie de 45 e ani, medic la secția de boli infecțioase a Spitalului din localitate, a fost ucisă pe trecerea de pietoni de un șofer vitezoman. Viorica Luminița Bălțat a murit la spital, din cauza rănilor, în ciuda eforturilor disperate ale colegilor ei de a o salva.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă din Aiud, în direcţia Aiud – Turda, un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihalţ, nu ar fi acordat prioritate de trecere şi a acroşat o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Victima fost surprinsă de camerele de supraveghere cu câteva secunde îninte de impact, trecând pe trotuar și angajându-se apoi în traversarea regulamntară a străzii. Aproape trecuse strada când a veni autoturismul care a locit-o i efectiv a aruncat-o în aer.

„Colectivul Spitalului Municipal Aiud este in doliu la stingerea brusca si tragica din viata a colegei noastre Doamna Baltat Viorica Luminita in urma unui accident aseara la ora 20.30. Condolente familei greu incercate. Dumnezeu s-o odihneasca.”, a fost mesajul postat duminică de dimineață pe pagina de Facebooka Spitalului Municipal din Aiud.

Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/luminita-femeia-spulberata-pe-trecere-la-aiud-era-un-medic-aperciat-la-spitalul-din-oras-396176.html

LĂSAȚI UN MESAJ