O comună din imediata vecinătate a Timișoarei se laudă cu performanțe fotbalistice care o îndreptățesc să privească spre Divizia C!

357

La Ghiroda, comună lipită de Timişoara se lucrează intens la finalizarea terenului de fotbal, din spatele primăriei, care va avea primul meci vineri, pe nocturnă. Protagoniste, ACS Ghiroda şi Legendele Naţionalei României. Inaugurarea terenului este o sărbătoare pentru ghirodieni şi prin întoarcerea acasă a campionilor fotbalului românesc.

Baza sport Ghiroda 1

La Ghiroda există un centru de copii şi junior unde se antrenează 120 de copii. Ei vor fi împărţiţi pe grupe, iar fiecare fotbalist va face încălzirea înainte de meci cu câte o grupă de copii. Imnul Naţional, de dinaintea meciului de vineri seara va fi intonat de un copil din Ghiroda, iar lovitura de începere a meciului va fi dată de Simona Amânar.

În pauza meciului va fi decernat titlul de cetăţean de onoare al comunei Ghiroda, lui Paul Codrea, jucător cu 44 de meciuri în echipa Naţională a României, şi lui Alexandru Miculescu, campion mondial U21, la dans sportive în 2016, ambii fiind fiii comunei.

Baza sport Ghiroda 5

Ghiroda are o bază sportivă la standarde moderne, cu teren de fotbal de Divizia B, 100/62 m, instalaţie de nocturnă, tabelă de marcaj electronic, clădire multifuncţională, tribune pentru spectatori, totul la un preţ ce trece cu puţin peste 700 mii de euro. Banii provin din bugetul local.

Baza sport Ghiroda 2

“Suntem mândri de băieţi şi suntem bucuroşi că le putem oferi condiţii moderne de pregătire. Meciul eveniment de vinery va fi primul contact al echipei cu noile facilităţi ale bazei sportive. Suntem convinşi că acomodarea va fi rapidă, iar potrivirea perfectă, astfel încât, la finalul meciului de baraj pentru promovarea în Divizia C care va avea loc în luna iunie, să avem un nou motiv de bucurie”, spune primarul comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu.

Vineri, la ora 20,30 se va da startul de începere a primei reprize a meciului. Fiecare repriză va avea câte 30 minute. La finalul meciului va avea loc un moment simbolic, întitulat “schimbul de generaţii”, în care 18 juniori vor primi tricourile echipei naţionale.

Printre invitaţii jucători se numără : Miodrag Belodedici, Marius Popa, Ion Vlădoiu , Florin Bătrânu, Romario Benzar, Ioan Ovidiu Sabău, Steliano Filip, şi mulţi alţii.

LĂSAȚI UN MESAJ