O, ce veste minunată! Corul Avocaţilor din Baroul Timiş a strâns peste 7.000 lei pentru copiii sprijiniţi de Fundaţia United Way România

325

Primul concert caritabil de colinde al Corului Avocaţilor s-a bucurat de succes în faţa publicului timişorean, organizatorii reuşind să strângă 5.337 lei în urnele pentru donaţii, suma căreia i se adaugă încă 2.000 lei, contribuţie din partea Baroului Avocaţilor Timiş.

”Donaţiile strânse cu ocazia concertului de colinde vor ajuta peste 70 de copilaşi marginalizaţi sau aflaţi în situaţii de risc să-şi continue studiile. Le mulţumesc celor care au donat, pentru că au viziunea şi înţelegerea faptului că accesul la educaţie al tuturor copiilor este esenţial pentru întrega comunitate”, a precizat Ada Gabor, Manager Timişoara Office al Fundaţiei United Way România, partenerul charity al evenimentului.

”Suntem fericiţi că am pus bazele unui eveniment pe care dorim să îl transformăm într-o tradiţie anuală. Felicit toţi colegii din cor şi toate persoanele şi instituţiile implicate în organizarea şi desfăşurarea evenimentului. Timpul avut la dispoziţie a fost scurt, dar am dovedit că suntem o echipă grozavă, care a adus doar zâmbete şi bucurie pe chipurile copiilor şi a publicului”, a spus şi avocatul Paul-Filip Ciucur, iniţiatorul Corului Avocaţilor.

Membrii Corului Avocaţilor au planuri mari şi pentru viitor, principalul motiv al înfiinţării fiind dorinţa de a servi cauze caritabile, care să aducă o schimbare reală în comunitate. Viziunea avocaţilor din cor este că prin muzică pot fi depăşite vârsta, statutul social şi toate barierele care stau în calea legării unor relaţii umane frumoase şi sincere.

LĂSAȚI UN MESAJ