O artistă celebră la nivel mondial concertează la Timișoara!

1136

Patricia Kaas va concerta, vara aceasta, în Parcul Rozelor din Timișoara.

Artista fraceză revine în țara noastră cu două concerte, patru ani distanță de la ultimul său spectacol în România. Patricia Kaas va ajunge la București pe 24 iunie 2017, la Sala Palatului. Concertul de la Timișoara este programat în data de 26 iunie, în Parcul Rozelor. Evenimentele fac parte din turneul de promovarea a celui mai recent album auto-intitulat, un proiect cu o nouă abordare muzicală.

Discul a fost lansat în 2016, anul în care artista a împlinit vârsta de 50 ani.

„Este o nouă călătorie a vieţii mele spre femeia care sunt astăzi, femeia care se simte bine în pielea ei şi care se uită cu plăcere în oglindă. După 30 de ani de carieră, nu mai există bariere. Am dat frâu tuturor sentimentelor, tuturor gândurilor”, spune Patricia.

Primul extras pe single a fost „Le Jour et l’heure”, piesa care deschide albumul. „Madame tout le monde”, o bijuterie pop amuzantă, are un videoclip menit s-o reinventeze pe Kaas, regina cabaretului şi a pieselor café-concert. “Adele” este adolescenta care învață că într-o lume a bărbaților, trebuie să lupte de două ori mai mult pentru a se impune. Interpretarea intimă, blues a Patriciei este pur și simplu tulburătoare. Chitara acustică subtilă a lui Fin Greenall, liderul grupului britanic Fink și influențele sale (John Legend, Amy Winehouse), fac din această piesă extrem de melodică un moment suspendat în timp, special.

Patricia Kaas s-a născut în 1966, în orașul Forbach din nord-estul Franței, într-o familie simplă. A crescut ascultând muzica măreței Edith Piaf, care determinat-o să îmbrățișeze cariera muzicală. Patricia Kaas cântă de peste 25 de ani, în 2012 realizând un material discografic de excepție, oferit tribut predecesoarei sale, Edith Piaf. Kaas a debutat în 1988, devenind apreciată odată cu hiturile „Mon mec a moi” și „Mademoiselle chante le blues”.

LĂSAȚI UN MESAJ