O arădeancă, salvată din fântână de un polițist, după ce a stat două ore în apă

64

O femeie în vârstă de 77 de ani, din satul Țela (comuna Bata), județul Arad, a fost scoasă de un polițist din fântâna în care a căzut și a stat două ore în apă.

Agentul șef Radu Vasiescu, șeful Postului de Poliție Bata, a fost anunțat că o femeie în vâstă de 77 de ani, din satul Țela, a dispărut de la domiciliu.

„Ajuns la domiciliul familiei, nepoții i-au povestit colegului nostru că, bunica lor, tanti Duda nu e de găsit. Ultima oară o văzuseră dimineața, înainte de a pleca cu copiii la festivitatea de deschidere a anului școlar“, a informat IPJ Arad.

Împreună cu familia și vecinii, agentul șef Radu Vasiescu, împreună cu colegi de la Secția 8 Rurală Săvârșin, au început căutările în grădina casei și în zonele învecinate, în condițiile în care cu puțin timp în urmă fusese emis un cod portocaliu de vijelie și grindină.

„O nepoată a strigat, la un moment, dat că i-a văzut pantofii lângă o fântână dintr-o curte vecină, iar toată lumea s-a îndreptat în locul indicat de copilă. Polițiștii au anunțat ISU prin 112, pregătindu-se pentru ce e mai rău. Colegul nostru Radu Vasiescu nu a stat pe gânduri și, când a auzit-o pe tanti Duda vorbind firav, a găsit o scară și o frânghie și a coborât în fântână, aducând-o la suprafață, după ce a stat în apa rece aproximativ două ore. A învelit-o pe tanti Duda cu o pătură adusă de familie și a stat de vorbă cu ea până la sosirea echipajului ISU, ajuns la fața locului după câteva minute“, au povestit reprezentanții IPJ Arad.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijri medicale, după care a început să plouă torențial, a mai informat IPJ Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ