Nu v-aţi renovat fațada? Sunteți buni de plată!

325

Mai mulţi proprietari de clădiri istorice din Timişoara riscă, în perioada următoare, să plătească scump dacă nu au demarat lucrări de reabilitare. Peste 30 de asociaţii de proprietari şi persoane juridice au fost notificate, anul trecut, că trebuie să îşi repare faţadele şi acoperişurile, iar acum, dacă nu au început lucrările Poliţiştii Locali îi vor amenda.

„Având în vedere faptul că s-a încheiat acțiunea de notificare a asociațiilor de proprietari de clădiri din zona istorică a municipiului Timișoara cu privire la faptul că expiră termenul de 12 luni stabilite pentru reabilitarea imobilelor degradate, la Poliția Locală s-au prezentat în această perioadă o parte dintre reprezentanții acestor asociații pentru a comunica stadiul măsurilor luate în vederea remedierii degradărilor. În aceste zile, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal vor trece la verificarea documentațiilor comunicate de aceștia, iar în cazul în care se constatată nedemararea lucrărilor de reabilitare vor fi întocmite, așa cum s-a anunțat deja, noi procese verbale de constatare a contravenției”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Anul trecut, 33 de asociaţii de proprietari au primit amenzi de 8.000 de lei, fiecare, pentru că nu şi-au îngrijit clădirile istorice. Acum, poliţiştii îi vor reverifica şi, dacă nu s-au luat măsuri, vor fi amendaţi din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ