Nu s-au putut abține! ”Doar” câteva cazuri de fraudă a examenelor de simulare din Timiș

168

Elevii timișoreni sunt deosebit de conștiincioși și corecți. Până acum la simulările de examene la care au participat cam toți elevii din clasele a 8-a care vor absolvi gimnaziul și cei de clasele a XI-a și a XII-a care se pregatesc de finalizarea liceului aproape că nu au fost incidente majore.

Sigur că mai sunt și unii care vor să iasă in față cu câte o ”trăsnaie”. În prima zi au fost scoși din examen doi elevi: unul din Făget și unul de la Timișoara. A fost încercare de fraudă. Și ca totul să fie simetric și joi au fost tot doi leneși care au socotit că e inutil să învețe. Că doar fițuicile sau tehnologia mai avansată poate îi va ajuta. Au fost avertizați să lase afară orice în afară de instrumentul de scris. La matematică a fost câte unul de clasa a XI-a și unul de clasa a XII-a care de asemenea au fost eliminați din examen. Unul din cazuri a fost la Timișoara iar celălalt de la Sânicolaul Mare.

Poate în bravada lor văd o chestie teribilă în a copia. Să fii dat afară dintr-un examen e tot o experiență. Dar nu una ce să te pregătescă pentru viață. Poate doar în cariera de interlop se caută astfel de insușiri.

LĂSAȚI UN MESAJ