Nu iese fum fără foc. Nici contrabandă cu țigări fără percheziții…

236

Poliţiştii efectuează 18 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Caraș-Severin și Mehedinți.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Caraș – Severin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează 18 percheziţii domiciliare, în judeţele Caraş-Severin și Mehedinți, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

Percheziţiile sunt desfăşurate la domiciliile unor persoane bănuite că dețin, transportă și comercializează țigări provenite din contrabandă.

Vor fi puse în executare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTUALIZARE. În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Caraș – Severin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au ridicat 36.720 de țigarete de la persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

În urma perchezițiilor, au fost percheziționate și un număr de 14 autoturisme, polițiștii au ridicat 36.720 de țigarete și caiete cu evidențele vânzărilor către diverse persoane, prejudiciul estimat fiind de 27.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, un bărbat de 38 de ani, din Mehadia, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.
Față de alte 5 persoane cu vârste cuprinse între 33 și 57 de ani s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ