Nu au oraşele ce au comunele! În Caraş-Severin se construieşte cea mai modernă bază sportivă din judeţ, la Ezeriş

2259

O mare bază sportivă modernă, în valoare de două milioane de euro se construieşte în comuna Ezeriş, din judeţul Caraş-Severin. Astfel, micuţa localitate cu numai 1.300 de oameni, ar putea deveni rapid centrul sportului cărăşan. Asta pentru că niciunde în judeţ nu există o astfel de bază, iar comuna se află în apropierea marilor oraşe cum este Reşiţa sau Caransebeş.

ezeris
Baza sportivă va avea o suprafaţă de 34.000 de metri pătraţi. Aici va exista un teren de fotbal de dimensiuni normale, cu o tribună de 500 de locuri, teren de handbal, tenis de câmp, o bază pentru recuperare și fitness, la care se adaugă 30 de locuri de cazare și sală de mese pentru sportivi.

Proiectul este unul transfrontalier.în colaborare cu oraşul Zrenjanin din Serbia. Finanţarea nerambursabilă de care beneficiază comuna Ezeriş este de peste 1 milion de euro. Administraţia comunei trebuie să scoată şi ea bani din buzunar. Trebuie să achite aproape 900.000 de euro pentru achiziţia terenului şi pentru investiţiile în spaţiile de cazare.

ezeris1
Autorităţile cărăşene au decis să acceseze acest proiect ca să le ofere copiilor din comună un loc propice pentru a face orele de sport, dar şi pentru a atrage cluburile sportive din judeţ să îşi desfăşoare activitatea aici. Pe lângă fotbal, handbal sau fitness, în baza sportivă se va putea practica şi atletismul.

LĂSAȚI UN MESAJ