Nouă suspiciune de coronavirus în vestul țării

422

O femeie de 52 de ani, întoarsă duminică din Veneţia, a solicitat marţi ajutorul medicilor acuzând simptome de gripă, cu febră, tuse, răguşeală, ea fiind internată în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Oradea, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică  Bihor, dr. Daniela Rahotă.

„Femeia a revenit duminică noaptea cu autocarul din Italia prin vama Borş, nu avea simptome la intrarea în ţară. În cursul zilei de azi, ne-a spus de o alterare a stării de sănătate. Simptome tipice pentru o viroză. Am trimis o ambulanţă, prin sistemul 112, şi am decis împreună cu doctorul Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor, că s-ar încadra în definiţia de caz suspect şi cel mai bine ar fi izolarea în secţia de boli infecţioase”, a declarat dr. Rahotă.

Medicul a precizat că femeia a fost internată în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, i-au fost prelevate probe, care au fost trimise în cursul zilei la Timişoara, urmând ca în două zile să se primească rezultatele.

LĂSAȚI UN MESAJ