Nou sondaj, marca Robu, pe Facebook. Ce a vrut să afle de la timișoreni

138

Primarul Timişoarei a lansat un nou sondaj, aşa cum ne-a obişnuit deja, pe Facebook. De această dată i-a întreabat pe timişoreni când cred ei că va fi redeschis Pasajul Jiul, dar şi despre alte mari proiecte de modernizare a oraşului.

Potrivit rezultatelor publicate pe pagina primarului, de pe reţeaua de socializare, la întrebarea: „ Când credeți că va fi finalizat Pasajul Jiul?”, cei mai mulţi au spus că sunt de părere că lucrările vor fi gata în septembrie.

Iată rezultatele exacte:

a. La sfârșitul lui septembrie 2017, cum spune Robu că a cerut constructorului • 59%
b. La sfârșitul lui martie 2018, când expiră termenul contractual • 29%
c. Cu mare întârziere față de termenul contractual martie 2018 • 12%

O altă întrebare a vizat finalizarea şantierului de la Pasajul Popa Şapcă. Aici, timişorenii nu mai sunt atât de optimişti. Astfel, doar 37% dintre respondenţi cred că pasajul va fi gata „până la venirea iernii 2017/2018, cum spune Robu că a cerut constructorului”.

Timişorenii au fost întrebaţi şi care pod ar trebui construit primul, dintre cele pe care doreşte Nicolae Robu să le ridice peste Bega. Cei mai mulţi, 51%, au spus că podul de la Solventul este prioritar. 33% din cei care au răspuns, cred că cel din prelungirea străzii Jiul ar trebi construit primul. În ceea ce priveşte podul de la ILSA, doar 5% dintre timişorenii chestionaţi au spus că este important.

LĂSAȚI UN MESAJ