14.6 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Nominalizări la All Star Game-ul românesc

Iubitorii baschetului își pot trimite favoriții în All Star Game-ul 2017, varianta românească de la Sibiu. BC SCM Timișoara are zece baschetbaliști nominalizați la votul demarat de Federația Română de Baschet.

Toți jucătorii ce au avut evoluții consistente pentru ”leii bănățeni” au fost nominalizați de Federația Română de Baschet pentru participarea la All Star Game. Violeții au fost trimiși în echipa Sudului însă își pot câștiga locul în echipă doar în cazul în care vor primi voturi suficiente. Inclusiv ultimii veniți la Timișoara au intrat în atenția FRB-ului, și ne referim aici la antrenorul Tudor Costescu și a Jonte Flowers.

În total 10 oameni plus antrenorul se regăsesc în ancheta federalilor. Votul fanilor se face pe site-ul federației până în 5 februarie, iar apoi antrenorii federali își dau și ei votul final în alcătuirea celor două selecționate. All Star Game se desfășoară în acest an la Sibiu, în data de 18 februarie, și va opune tradiționalele selecționate Nord și Sud, dar va găzdui și apreciatele concursuri de slum-dunk, aruncări de 3 puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :