Noile reguli de circulație de pe străzile Cluj și Aleea FC Ripensia încep să enerveze șoferii. Blocaje în trafic

313

Schimbarea sensului de mers de pe strada Cluj, acum exclusiv spre Spitalul Județean pe 4 benzi, începe să provoace nemulțumiri printre șoferi. Aceștia semnalează că în zonă, mai ales pe Aleea FC Ripensia și pe strada Surorile Martir Caceu se creează zilnic ambuteiaje.

Joi dimineața, circulația a fost strangulată la intersecția din fața Stadionului Dan Păltinișanu, chiar și transportul în comun fiind afectat, se plâng șoferii.

”Când capetele iluminate ale Primăriei Timișoara fac simulări de trafic pe viu, rezultă blocaje ale traficului. Mutarea transportului în comun de pe o stradă foarte lată cum e str. Clujului pe Aleea Ripensiei pe un drum mai îngust, mai aglomerat, nu poate rezulta decât blocaj rutier”, a scris joi, un șofer, pe Facebook.

La începutul lunii mai, un alt șofer s-a plans pe rețeaua de socializare despre modificările aduse de autorități, după ce a surprins și o ambulanță blocată în trafic, tot pe Aleea FC Ripensia.

”Ambulanța blocată azi (n.r. 5 mai) pe la orele 20 pe Ripensia și e doar începutul, că s-a terminat cu liberele de Paște și 1 Mai. Îmi poate spune cineva cum putem să ne dăm la o parte dacă sunt toate cele 3 benzi ocupate și cel care e primul în față nu își dă seama că are ambulanța în spate sau nu se riscă să treacă pe roşu ca sa-i facă loc și sa salvăm astfel viața unui om? Fiindcă tot pe şoferi va pica vina, nu pe „inteligentul”care a anulat banda de urgență de pe Cluj. Parcă văd următoarele postări: uite dom’le la „nesimțiții” ăia că nu se dau la o parte să treacă ambulanța. 3 benzi nu erau suficiente acolo, trebuiau neapărat 4, nu?”, a scris conducătorul auto.

Vă amintim că toate cele 4 benzi de pe strada Cluj au, de la începutul lunii, doar sens de mers spre strada Arieș. Transportul în comun a fost și el direcționat prin Complexul Studențesc.

 

foto – Info Trafic Jud. Timiș/Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.