Noi subiecte interesante, doar în ediţia tipărită Banatul Azi

194

Nicio joi fără săptămânalul Banatul Azi! Şi în această săptămână vă oferim subiecte interesante, în eclusivitate în varianta tipărită.

Dintre ediţiei cu nr. 13, din 4 august, menţionăm: ,,Dacă nu exista acea lovitură de palat de la alegerile din PSD Timișoara, aș fi avut șanse mai mari în competiția cu Robu !” – interviu cu doctorul Florin Bîrsășteanu, candidatul stângii la Primăria Municipiului Timișoara; Cămătăria din Timişoara, o afacere de sute de milioane de euro în care „investesc” poliţişti, ţigani, interlopi şi chiar profesori universitari; Timişoara, mon amour! – un editorial de Marcel Tolcea; După 40 de ani, Spitalul Judeţean din Timişoara ajunge la standardele europene. Preţul – câteva milioane de euro; De la motorul economiei comuniste, la locomotiva dezvoltării occidentale. Ruinele fostelor întreprinderi ale Timişoara se transformă în cartiere de lux şi mall-uri; Timişoara ieri şi azi: Palatul Poştei, o clădire prea mare pentru ce a mai rămas din celebrul serviciu; Lăutari vestiţi ai Banatului: Sandu Florea – un virtuoz al trompetei; Se deschide sezonul fotbalistic pe Păltinișanu; Hora mare sportivă. In memoriam părintele Drăgoi; „Am învăţat să fiu șef şi leneș, adică să citesc” – interviu cu jurnalistul și scriitorul Petre Tănăsoaica; Timișoara crovurilor. Orașul coboară cu circa 10 m de la nord la sud; Jimbolia, micul orăşel din vestul României ce musteşte de cultură, pregăteşte marele jubileu – 250 de ani de la colonizarea şvabilor, şi multe altele.

Săptămânalul Banatul Azi poate fi găsit la chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş. Vă dorim lectură plăcută!

 

LĂSAȚI UN MESAJ