11.1 C
Timisoara
duminică 27 septembrie 2020
Noi detalii despre crima de la Arad. Florin și Izabela erau în...

Noi detalii despre crima de la Arad. Florin și Izabela erau în proces de divorț. Femeia ucisă ceruse ordin de protecție

7760

Ies la iveală detalii teribile în cazul crimei urmată de sinucidere, în Arad. Tânăra de 38 de ani ucisă, noaptea trecută de soţul cu care se afla în divorţ, ceruse ordin de protecție, în instanță, împotriva bărbatului, însă a renunțat la proces.

Bărbatul de 40 de ani, Florin H., şi-a înjunghiat de 18 ori soţia cu un cuţit de bucătărie chiar sub ochii copilului lor de numai 10 ani.

Una dintre vecine a declarat că a auzit ţipete în apartament. După ce a fost sigur că soţia sa, Izabela Ramona H., este moartă, criminalul s-a înjunghiat în abdomen, apoi s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia.

Cel care a sunt la 112 a fost chiar micuţul cuplului. Copilul a găsit cheile apartamentului, a descuiat şi a ieşit din casă cerând ajutor.

Florin şi Izabela, care aveau o relaţie de 22 de ani, erau în proces de divorţ încă de anul trecut. Femeia ceruse ordin de protecţie în instanţă pe numele bărbatului, însă a renunţat la proces.

Surse din anchetă spun că bărbatul de 40 de ani bănuia că soţia lui are un iubit şi, orbit de gelozie, a ucis-o chiar în apartamentul în care locuiau împreună cu cel mic.

În acest caz, procurorii au deschis doua dosare penale, unul pentru omor din culpă, celălalt pentru sinucidere.

LĂSAȚI UN MESAJ