Noi cabinete medicale din Timiș, în contract cu CJAS

83

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate semnează, în această lună, noi contracte cu mai multe cabinete medicale din județ. Vorbim despre servicii de medicină dentară, medicină fizică și reablilitare (recuperare), precum și pentru specilitățile clinice –diabet zaharat, nutritive și boli metabolice, dermatologie, cardilogie, medicină internă, psihiatrie, neurologie, nefrologie, urologie, oftalmologie, psihiatrie pediatrică și ortopedie-traumatologie.

”Măsura are la bază solicitările venite atât din partea furnizorilor de servicii medicale cât și ale asiguraților noștri. Din momentul semnării contractelor cu furnizorii medicali, pacienții pot beneficia mai ușor de asistență medicală de care au nevoie în cel mai scurt timp posibil, întrucât au la dispoziție un număr mai mare de medici la care pot apela”, a declarat Victor Dumitrașcu, director în CJAS Timiș.

Toate informațiile privind contractarea și modul de depunere a documentelor necesare pentru fiecare domeniu de asistență medicală în parte sunt afișate pe site-ul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ