UPDATE Noapte grea pentru pompierii arădeni: au pornit în căutarea unei victime, pe teren accidentat

37

Pe pompierii arădeni îi așteaptă o lapte grea. Aceștia au pornit în căutarea unei persoane posibil accidentate care se afla într-o zona fără acces auto. Salvatorii au fost alertați, se pare de un muncitor, ca o persoană ar fi fost tăiată de drujbă.

„În acest moment, echipajele de intervenție a Detașamentului Sebiș, 8 subofițeri, Serviciul de Ambulanță Sebiș au ajuns până la locul în care drumul devine inaccesibil. Au fost luate mijloacele de prim ajutor din autospeciale, targa și drumul va continua pe jos”, au transmis pompierii de la ISU Arad.

Acestia trbuie să urce aproximativ 3-4 kilometri. „Informații privind modul în care s-a accidentat bărbatul sunt puține și confuze. Acesta a fost găsit de un alt muncitor din zonă”, a mai transmis ISU Arad.

Update: Salvamontiștii, pompierii și medicii de pe ambulanță au ajuns la victimă. Din primele informații, bărbatul se află în stare gravă. Medicii îi acorda îngrijiri medicale și îl pregătesc pentru coborâre. Cel mai probabil, victima va fi transportată de salvatori pe targa specială până când va fi preluat de ambulanță.
Update 2: Victima, un bărbat 40 de ani, a fost lovit în zona umărului, spatelui și capului de un cablu care s-a rupt de la un utilaj. Prezintă leziuni multiple. A fost stabilizat de către echipajul de Ambulanță Sebiș și de către paramedicii de la Sectia Sebiș. În acest moment este coborât spre echipajul de SMURD a Detașamentului de Pompieri Arad care a mers în sprijin și așteaptă la baza dealului.

LĂSAȚI UN MESAJ