Noapte albă pentru drumarii din vestul țării. Cum a fost la Timișoara FOTO

38
A nins, duminică, în toată zona de vest a țării. Drumarii și-au petrecut noaptea pe teren pentru a se asigura că se poate circula fără probleme.
„Pe drumurile naționale din județele Timiș și Caraș-Severin au acționat, în cursul nopții, 51 de autoutilaje care au răspândit 210 tone de material antiderapant. În județele Arad și Hunedoara, au patrulat și acționat 16 utilaje, care au folosit 60 de tone de antiderapant. Pe autostrăzile A1 și A6, s-a acționat și patrulat cu 25 de utilaje și 125 de tone de antiderapant”, a informat DRDP Timișoara.
Și în Timișoara a nins destul de mult. Primăria a anunțat că a avut pe teren 11 utilaje de deszăpezire. Șoferii s-au plâns că pe unele străzi nu au ajuns drumarii, mai ales în cartierele mărginașe. În Plopi de exemplu, conducătorii auto spun că nu au văzut niciun utilaj. Nici trotuarele nu au fost curățate în totalitate. Nu uitați, locatarii, asociiațiile de proprietari, societățile comerciale și instituțiile publice au obligația să strângă zăpada din fața caselor, blocurilor și sediilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.