A pornit vaccinarea, în Timiș. Prefectul se imunizează astăzi

66

Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, se vaccinează, astăzi, la Spitalul CFR din Timișoara. Așa cum v-am mai informat, în județ vor funcționa doar 9 centre de imunizare. Momentan! Asta deși ar fi trebuit deschise 32.

Iată unde se poate administra serul anti-COVID:

– Centrul Iulius Mall- cu două fluxuri

– Spitalul Clinic CF Timișoara – Spitalul Orășenesc Deta

– Spitalul Orășenesc Făget

– Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare

– Spitalul Municipal Lugoj

– Centrul de la Dumbrăvița

– Centrul de la Ghiroda

În județul Timiș s-au programat până acum 6.841 persoane, pentru intervalul 18 – 21 ianuarie 2021. În Timișoara sunt deschise două centre, din cele 17 anunțate de autorități. Primarul a explicat de ce.

”Motivul pentru care în Timișoara vom avea operaționale doar 2 centre de vaccinare începând de luni (1 la Iulius Mall, 1 la Spitalul CFR) este că va exista doar un număr foarte limitat de doze disponibile săptămâna viitoare. Abia cu mai multe doze va avea sens să crească și numărul centrelor. Echipa noastră din Primărie, dar și companiile private care ne-au sărit în ajutor, continuă zi și noapte să amenajăm toate centrele pentru momentul în care vor putea funcționa la maxima capacitate”, a transmis Dominic Fritz.

Persoanele care se pot vaccina în această etapă se pot programa on-line, cu ajutorul medicilor de families au prin centrele de asistență social sau angajator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.