Ninge ca-n povești la Reșița și Caransebeș, utilajele sunt la datorie. Foto

221

La Reșița a nins aproape întreaga noapte, iar spre dimineață fenomenul s-a mai rărit, fulguind ușor. Echipele de la Primărie au intervenit rapid așa că principalele artere rutiere sunt curățate la negru, dar mai sunt probleme cu străzile și aleile secundare.

Nu au fost probleme deosebite, deși stratul de zăpadă măsoară aproximativ 5 cm.

Și drumurile spre stațiunile montane sunt deschise, iar drumul european DE 70 este și el practicabil.

La Caransebeș ninge și la această oră, iar echipele de deszăpezire ale Primăriei intervin pe teren. Utilajele Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare al Primăriei Municipiului Caransebeș au intervenit încă de azi noapte pentru deszăpezirea străzilor și continuă și la această oră să acționeze, în condițiile în care ninge neîncetat de joi seara.

„Am intervenit începând cu ora 0.45 azi noapte, până acum am împrăștiat cu cele două utilaje, sărărița mare și Unimogul, peste 50 de tone de material antiderapant, nisip și sare. Continuăm cât va fi nevoie, pentru că ninge și acum, probabil că ninsoarea va ține până după amiază, vom fi în continuare pe străzi ca să încercăm să menținem traficul în limite normale. Avem pe străzi două utilaje mari, două tractoare cu lamă și un utilaj mic care se ocupă de zona pietonală”, a precizat șeful SPIR Caransebeș, Ion Gheorghe Ștefan.

Primăria Caransebeș face un nou apel către asociațiile de proprietari, persoanele care stau la case și agenții economici să-și curețe zăpada din fața blocurilor, caselor sau sediilor societăților comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ