Nimeni nu știe ce l-a determinat să-și ia viața. ,,Solicitase câteva zile libere”

340
Polițistul spânzurat a fost găsit de familie în seara zilei de joi, 4 iulie, într-un hotel din stațiunea Jupiter. Ionuţ Podaru (34 de ani), ajutor de şef de post în comuna Ruginoasa (Neamţ), a fost găsit fără viaţă joi seară, 4 iulie, într-o cameră a hotelului California, din stațiunea Jupiter. El se afla pe litoral împreună cu soţia şi cei doi copii, dar şi cu alte rude. Se pare că omul legii s-ar fi certat cu soţia pe plajă, apoi s-a întors în camera de hotel şi şi-a pus capăt zilelor. În jurul orei 19.00, familia l-a găsit spânzurat şi a alertat poliţia.
Conform IPJ Constanța, „în jurul orei 19.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că într-o cameră de hotel, din stațiunea Jupiter, se află o persoană spânzurată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din județul Neamţ. Acesta a fost declarat decedat. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, conform IPJ Constanţa.
Comisarul şef Paul Tablan, şeful IPJ Neamţ a precizat că Ionuţ Podaru era încadrat în Poliție de nici trei ani. Comandantul Poliției Județene a menționat că acesta avea testele psihologice la zi şi că nu a creat nici un fel de probleme în activitatea profesională.
„Era angajat din sursă externă în anul 2016, iar înainte de a intra în Poliție mai lucrase la vreo două firme cu profil agricol, ca economist, fiind absolvent de ASE. La noi era cu testările psihologice la zi, nu ştiu ce s-a întâmplat în cadrul familial. Solicitase câteva zile libere, nu era la mare în timpul serviciului“, a menționat comisarul şef Paul Tablan.
sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ