17.9 C
Timișoara
duminică 16 iunie 2024

Nicu Covaci a terminat ședințele de radioterapie. Artistul se află încă sub observația doctorilor

Nicu Covaci a terminat ședințele de radioterapie, după operația pe creier din această primăvară. Artistul se află acum internat pe secția de ATI de la Spitalul Județean, acolo unde va asta sub observația doctorilor și va face niște analize. Starea sa de sănătate este stabilă.

„Nicu Covaci este internat la noi. Nu este nicidecum o urgență, ci doar o evaluare de etapă a stării de sănătate, dar și o optimizare”, a declarat Dorel Săndesc, Directorul Spitalului Județean de Urgență Pius Brînzeu.

Nicu Covaci a fost operat în 22 martie anul acesta, de echipa medicală condusă de chirurgul Horia Pleș. El a avut o tumoră pe creier. Artistul a început să simtă amorțeli la nivelul feței și apoi a început să aibă probleme de vedere. Nicu a făcut un RMN și medicii i-au depistat o tumoră pe creier.

Artistul a fost internat o perioadă la centrul de îngrijire din Săcălaz și a făcut recuperarea pe secția de Radioterapie a Spitalului Municipal.

Sursă: https://www.news.ro

Sursă foto: Rock FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

FOTO – VIDEO | Mircea Geoană la Timișoara: „Nu mă interesează să candidez pentru PSD la președinție. Va fi anul independenților”

La Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara s-a desfășurat sâmbătă după amiază dezbaterea „Antreprenoriatul românesc: cum stimulăm competitivitatea...

„Stă în puterea noastră să descurajăm ura”, campania socială împotriva discriminării, căreia i s-a alăturat un cunoscut și îndrăgit sociolog

Inspectoratul General al Poliției Române a desfășură o campanie de prevenire, dar și de conștientizare cu privire la mesajele rasiste la adresa minorităților, dar...

Citește și :