1.2 C
Timișoara
sâmbătă 20 aprilie 2024

Nica și cu Tabără, dați afară, practic, din PNL Timiș, au ajuns la mâna lui Fritz!

Conducerea PNL la nivel central a decis să-i îndepărteze pe șefii filialelor Timișoara și Timiș, Cosmin Tabără și Alin Nica, care au fost împotriva alianței cu PSD.

În urma înțelegerii între PNL și PSD, pentru funcția de primar al Timișoarei va candida liberalul Nicolae Robu, iar la Consiliul Județean social-democratul Alfred Simonis. Astfel, actualul șef al CJ Timiș, Alin Nica, șeful filialei PNL Timiș, a fost îndepărtat din partid. Ca atare, Alin Nica va pleca, cel mai probabil, în partidul lui Ludovic Orban, Forța Dreptei, ori va candida ca independent la alegerile locale din această vară.

„A fost o execuție în stil golănesc, pe care nu am cum s-o calific altfel, nu a mea, ci a Timișoarei și a Timișului, pentru că practic negând dreptul liberalilor de a avea șansa de a candida și a contracandida stânga aici, în județul Timiș, practic pe noi ne-au exclus din toată această ecuație și acesta este lucrul pe care noi îl reproșăm conducerii centrale. Evident că vom găsi o variantă astfel încât interesele și dorințele, aspirațiile timișenilor de dreapta să fie reprezentate în continuare și voi face în următoarele zile un anunț în acest sens în mod concret. Categoric îmi doresc să candidez la Consiliul Județean pentru un nou mandat”, a spus Alin Nica.

Alte subiecte :

Victimele datoriei de Eugène Ionesco, noua premieră la Teatrul Național Timmișoara

Cu noua sa premieră, Teatrul Național din Timișoara propune publicului o incursiune în subconștient. Nu pe filiera Freud, și nici pe filiera Jung, ci,...

Ciudățeniile Banatului. Episcopia românească de la Vârșeț (Serbia) are sediul la Deta (România)

Pentru cei ce încă mai au vii în memorie unele amintiri din școala generală nume ca „Dacia Felix” le amintește de...

Citește și :