20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Nereguli la barurile și magazinele din zona Dacia. Ce au găsit polițiștii locali

Zeci de sancțiuni au fost date de polițiștii locali din Timișoara patronilor de baruri și magazine din zona Dacia. Agenții au verificat societățile comerciale de pe străzile Burebista și Timiș și au descoperit foarte multe nereguli.

„Au fost constatate numeroase nereguli la comercianții din zonă, care desfășoară activități de alimentație publică – baruri, comerț cu amănuntul și marketuri de cartier, cum ar fi lipsa acordului de funcționare, neavizarea anuală a acordului, neafișarea corectă a orarului de funcționare, neafișarea datelor de identificare și a acordului de funcționare, neafișarea la unele produse a prețurilor. Au fost aplicate un număr de 27 procese verbale de constatare a contravențiilor”, anunță polițiștii.

De exemplu, în cazul societății Profi Rom Food, de pe str. Burebista, unde s-a constatat la al doilea control că funcționează fără acord emis de autoritățile locale, pe lângă sancțiunile aplicate, s-a înaintat către Primăria Timișoara propunerea de suspendare a activității pentru o perioadă de până la 30 de zile. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :