„Asfaltare în scârbă” – Nemulțumirile timișorenilor față de lucrările de reparații de pe străzi

120

Modul de lucru al drumarilor de la Societatea de Drumuri Municipale care se ocupă de întreținerea și repararea străzilor din oraș îi nemulțumește pe cetățeni. Fie muncitorii lasă în urmă mizerie, fie nu astupă toate gropile și chiar lasă asfaltul turnat pe jumătate.

Pe rețelele de socializare unii oameni se plâng că angajații SDM își fac treaba anapoda și uneori lasă în urmă străzi și trotuare care pot pune în pericol siguranța trecătorilor.

O femeie din Timișoara a descris, cu fotografii aferente, o situație din zona Dacia.

”După mai bine de două luni de santier în spatele str Gh. Lazar colț cu Teiului ! S-a început bineînțeles în forță și apoi s-au dezumflat și am rămas cu praf, mizerie, trotuare desfundate și asfaltare în scârbă, doar parțial. Se va asfalta mai bine când vor veni ploile”, a scris femeia pe Facebook.

Potrivit programului de reparații a străzilor din oraș, drumarii muncesc în perioada curentă pe următoarele artere: Str. Bucureşti, Str. E. Ungureanu, Str. Samuil Micu, Str. Telegrafului, Lic. Ion Vidu, Str. Vadul Călugăreni, Str. Vuk Karadjic, Str. Martir V. Balmuş, Str. Agronomiei (legătura între Aradului şi Torontalului), Str. Musicescu, Şc. Generală 19, Str. Timiş, Str. Cetatea Albă, Str. Mareşal A. Averescu, Şc. Generală 25 (str. Cosminului).

LĂSAȚI UN MESAJ