Ne-au făcut mândri, la Odessa! Copii cu nevoi speciale au adus la Timișoara aur, argint și bronz

111
Fundaţia de Abilitare Speranţa a reprezentat România la concursul internațional Special Olympics, de la Odessa, desfășurat în perioada 3-6 mai 2018, prin şase copii cu nevoi speciale: Andrei Cupșa, Alexandru Țurcanu, Alexandru Toma, Cristian Mărculescu, Călin Cirsmar și Timotei Julei. Cu toții au fost antrenaţi de către Marius Pârjol, kinetoterapeut al Fundației de Abilitare Speranța.
Cei şase sportivi au adus la Timișoara nu mai puţin de 16 medalii: 3 medalii de aur, 6 medalii de argint și 7 medalii de bronz.
„Ca parte din comunitate, suntem părtași la povestea voastră la Special Olympics. Convinși de dedicarea membrilor Fundației de Abilitare „Speranța” și de rezultatele deosebite obținute de copii până acum, dorim să ne aducem aportul la această frumoasă misiune. Vă felicităm pentru rezultatele obținute până în prezent!”, au declarat reprezentanții Hamilton Central Europe, partenerul principal al Fundaţiei.
De la un an, la altul, medaliile sunt tot mai multe pentru sportivii de la Fundația de Abilitare Speranța, care participă la concursurile organizate de special Olympics.
Mihaela Păunescu

LĂSAȚI UN MESAJ