Născut în vestul țării, Bogdan are o singură dorință de sărbători: șă-și cunoască părinții biologici

331

Un tânăr de 21 de ani, născut în județul Hunedoara în luna iulie a anului 1997 și care a fost adoptat de la spitalul din Petroșani are o mare dorință, de sărbători – să își cunoască adevărata familie! El a transmis un mesaj prin intermediul paginii de Facebook, cu ajutorul căreia foarte mulți copii adoptați în străinătate, de la familii din România, și-au regăsit și cunoscut părinții biologici.

Iată mesajul lui Claudiu Bogdan pe pagina Copiii niciodată uitați ai României:

”M-am născut în orașul BRAD, județul Hunedoara la data de 7 iulie 1997. La vârsta de doi ani, în timp ce eram internat în spitalul de urgenta din Petrosani, am fost adoptat prin intermediul fundației “Totul pentru copiii noștri”. Doresc foarte mult să-mi găsesc mama. Este un mare vis al meu să știu cum este și cine este, să o cunosc. Deasemenea doresc să îmi cunosc rudele și întreaga familie din România.

Numele meu la naștere a fost DÂCA /DÎCA CLAUDIU BOGDAN. Numele mamei mele era DÂCA AURELIA. Acestea sunt toate informațiile legate de identitatea mea pe care le am.

În vara anului 2019 intenționez să vizitez România. Vreau așa de mult să cunosc locurile de unde am plecat. Sper din tot sufletul să reușesc până atunci să-mi găsesc și mama. Am foarte multe întrebări pentru ea, dar totodată, multă înțelegere și respect. Știu că deciziile luate de ea au avut un motiv. Nu judec, nu aș putea sa o fac vreodată, vreau doar să știu ce s-a întâmplat. Am fost binecuvântat cu o familie bună și iubitoare, le datorez totul dar pentru mine și liniștea mea, vreau să știu și de unde vin, cine mi-a dat viață!

Vă rog foarte mult să mă ajutați și pe mine cum ați ajutat aici alți mulți copii adoptați să își găsească familiile. DISTRIBUIȚI vă rog anunțul meu!! Sărbătorile de Crăciun să vă fie cu multe bucurii, liniște și pace în suflet!! 🎀🎄🎁🎄🎀”, este mesajul lui Claudiu Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ