Daruri de Crăciun împărțite cu tramvaiul Moșului

41

Tramvaiul lui Moș Crăciun din Timișoara devine mijloc de transport pentru bucurie. Garnitura va distribui daruri persoanelor aflate în centre de plasament sau în cămine pentru bătrâni.

Societatea de Transport Public Timişoara, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, precum şi Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei Municipiului Timişoara aduc bucurie în sufletele copiilor şi seniorilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

”În data de 21 decembrie 2018, Moş Crăciun va veni cu tramvaiul pentru mai mulţi micuţi din centrele de plasament din Timişoara, Lugoj şi Găvojdia, începând cu ora 16. La o zi distanţă, în 22 decembrie, Moş Crăciun va veni cu „Tramvaiul Bucuriei” şi pentru seniorii aflaţi în îngrijirea Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara, de la ora 12.

Tramvaiul turistic Tram Tur TM va deveni astfel „Tramvaiul Bucuriei” şi va circula, preţ de câteva curse, în 21 şi 22 decembrie, pe traseul liniei 6, pentru micuţii din cadrul centrelor de plasament ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi pentru seniorii aflaţi în grija Direcţiei de Asitenţă Socială a Municipiului Timişoara”, transmite STPT.

Vă reamintim că tramvaiul lui Moș Crăciun circulă zilnic, până după Revelion, pe traseul liniei 6, este împodobit de sărbătoare și gratuit pentru cei mici și însoțitorii lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ