Mutare surpriză, SCM-ul și-a luat un campion la moto – Cătălin Cazacu

465

Supriză la clubul municipalității! SCM-ul și-a făcut din acest an și o secție de motociclism, unul dintre cei mai valoroși piloți români ai momentului fiind oficial sportivul grupării.

Primul week-end al lunii aprilie a adus și deschiderea sezonului intern de motociclism viteză. Pe circuitul Serres din nordul Greciei s-a desfășurat etapa inaugurală a campionatului privat Romanian Superbike. Prilej pentru motocicliștii români să concureze în premieră în 2017 unii cu gândul la victorie, alții cu gândul la pregătirea materialului de concurs.

Din cea de-a doua categorie a făcut parte și Cătălin Cazacu, motociclistul timișorean cu un palmares foarte bun în ROSBK. A alergat însă în premieră sub culorile unui nou club; al SCM-ului timișorean! O mutare surpriză făcută peste iarnă dar începută de ceva timp.

”Sunt sportivului clubului SCM Timișoara din acest an. Totul s-a făcut pe repede înainte și nu am apucat să anunțăm, dar probabil în zilele următoare va fi o prezentare. Este un proiect interesant cel de la SCM și m-a atras. Nu vreau să vorbesc despre buget pentru că încă nu e totul fixat. Cert e că anul ăsta ne vom bate pe 3 fronturi, Campionatul Național, Europeanul de Est și câteva participări de Alpe Adria”, a anunțat Cătălin Cazacu.

Timișoreanul va concura pe aceiași motocicletă folosită și în sezoanele trecute, un BMW de 1000 cmc. Cursa din week-end a reprezentat ocazia perfectă pentru a-și seta motorul după lunga perioadă de inactivitate. Sezonul începe cu adevărat abia la sfârșitul acestei săptămâni, când tot la Serres, se va desfășura prima rundă din Europeanul de Est.

Fost sportiv și membru fondator la Taifun Racing Team, Cazacu are în palmares titluri naționale precum și prezențe la etape de Campionat European și chiar de Campionat Mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ