Motociclist norocos în vestul țării! A scăpat ieftin după impactul cu un șofer iresponsabil

216

Un accident petrecut la Anina, ridică din nou semne de întrebare legate de inconștiența unor participanți la traficul rutier de zi cu zi. Un cetățean care se deplasa cu motocicleta pe Drumul Național 58, în direcția Carașova – Anina, a fost surprins, la intersecția cu strada Uzinei, de intrarea pe carosabil a unui autoturism care a virat spre Reșița. Motociclistul a frânat violent, dar impactul cu autovehiculul înmatriculat în Polonia nu a mai putut fi evitat.

Conducătorul motocicletei a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița și, din fericire, medicii au constatat „doar“ leziuni minore și o fractură la unul dintre degete.

Polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Caraș-Severin, sosiți la fața locului, au întocmit proces verbal unde au consemnat faptul că șoferul imprudent a circulat pe contrasens. Putem spune că motociclistul a scăpat cu zile, în urma acestui accident.

Posesorilor de permis de conducere categoria A, nu le mai putem ura doar clasicul „asfalt uscat“, deoarece, dată fiind prezența tot mai numeroasă a bizonilor de la volanul autoturismelor pe patru roți, trebuise să adăugăm la clasicul „drum bun“ și avertizarea prietenească „mare grijă“, motivul, așa cum reiese din imaginile surprinse la fața locului, fiind lesne de înțeles.

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ