Motociclete de 20.000 de euro, furate din Arsenal Park. Se oferă recompensă pentru găsirea lor

366

Trei motociclete de enduro au fost furate din incinta Arsenal Park, în noaptea de duminică, acolo unde se desfășura Campionatul Internațional de Hard Enduro al României, pentru anul 2018. Riderii au fost despăgubiți de organizatori – Enduro Arsenal Park –  care oferă și recompensă celor care pot oferi informații clare, care să ducă la prinderea hoților.

Paguba este mai mare de 20.000 de euro. Motocicletele de enduro au dispărut în noaptea de duminică, chiar din locul în care erau parcate alte câteva zeci de bolizi pe două roți. Hoții au luat trei și s-au făcut nevăzuți. Acum, atât organizatorii cât și păgubiții au făcut apeluri pe facebook, pentru găsirea motocicletelor, dar și pentru prinderea făptașilor. „Facem apel la toți cei ce pot oferi informații în legătură cu furtul din noaptea de duminică, 15.04.2018, când în intervalul orar 2:30-4.00, au fost furate trei motociclete (un KTM 300 xc, model 2018; un KTM 300 exc, model 2017, și un GASGAS 300, model 2018) din Arsenal Aqua Park Orăștie, județul Hunedoara. Orice informație ce poate duce la prinderea hoților ne-ar fi de mare ajutor. Se oferă 2.000 de euro recompensă celui ce dă informația clară despre hoți și recuperarea motocicletelor”, au scris organizatorii pe pagina lor de socializare.

Până în acest moment, polițiștii nu au reușit să dea de urma hoților. „Polițiștii sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie efectuează cerctări în acest caz, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului. În același timp se verifică și modul în care a fost asigurată paza bunurilor ce au fost sustrase, respective cele trei motociclete de teren”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

Peste 100.000 de lei, despăgubiri

La câteva zile de la incident, riderii care au rămas fără motociclete au primit în conturi sume cuprinse între 33.000 și 40.000 de lei, drept despăgubire din partea organizatorilor. „Mulțumim organizatorilor pentru seriozitate, transferul a fost efectuat, am fost despăgubiți! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și share-uri, dar acum vă rog, în continuare, să ajutăm la găsirea hoților, a motocicletelor. Doar uniți reușim!!! Orice știți în legătură cu furtul, vă rog să ne anunțați! Vă mulțumesc încă o dată tuturor!”, a scris unul dintre riderii care a rămas fără motocicletă, pe contul său de socializare.

sursa: glasul-hd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ