Moş Crăciun are un mesaj pentru copiii din Timişoara

616

Copiii din Timişoara sunt pe lista Moşului! Cel mai iubit bătrânel a anunţat că va fi prezent în oraşul de pe Bega pentru a oferi copiilor cadouri de Crăciun. Moş Crăciun a trimis şi o scrisoare autorităţilor pentru ca acestea să se pregătească pentru venirea lui. Iată ce le scrie copiilor din Timişoara:

”Dragii Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lânga brad, o cutie magică în care aştept scrisorile voastre, dragi copii. În seara de 21 decembrie, la ora 18.00, atunci când voi ajunge la Târgul de Craciun din Timişoara, în sania mea trasa de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi pentru copiii care au fost cuminţi tot anul. Invitaţia de a trimite scrisori se adresează doar copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani . Cei mici, care nu ştiu s ăscrie, pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici. Scrisorile le primesc până în data de 17 decembrie şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Cu dragoste, Moş Crăciun”.

Copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani pot primi cadou de la Moş Crăciun dacă îi trimit scrisoare până în 17 decembrie. În data de 21 decembrie, de la ora 17, programul artistic va fi deschis de fanfara Vidu Band, urmată de Teatrul Merlin, care va prezenta “O poveste de iarnă”, spectacol ce va prefaţa venirea lui Moş Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ