Momentul teribil în care un motociclist nevinovat este spulberat de o mașină

68

Imagini teribile filmate de camerele de supraveghere, în Cluj-Napoca. Un motociclist a fost spulberat și aruncat în aer câțiva metri după un accident groaznic produs pe strada Fabricii din municipiu.

Accidentul a avut loc duminică după-amiază și, din primele cercetări, vinovat este șoferul de 56 de ani al mașinii care nu a acordat prioritate de trecere.

Omul a efectuat un viraj la stânga pe segmentul interzis și i-a tăiat calea motociclistului.

Grupul de Facebook „Comunitatea Moto Cluj – Motociclism Cluj Bikers” a publicat înregistrarea video cu momentul în care motociclistul de36 de ani a fost lovit în plin de mașină.

Momentul impactului de la evenimentul nefericit de ieri.ATENȚIE, imagini cu un puternic impact emoțional! Imagini postate cu scop educativ !Comunitatea Moto Cluj – Motociclism Cluj Bikers indemana la prudenta pentru toti participantii la trafic, fie ei motociciclisti sau automobilisti.Detalii eveniment:https://facebook.com/story.php?story_fbid=870191693379692&id=788017088263820Keep in touch! Like our Facebook page @Comunitatea Moto Cluj – Motociclism Cluj Bikers

Publicată de Comunitatea Moto Cluj – Motociclism Cluj Bikers pe Duminică, 21 iulie 2019

ATENȚIE, imagini cu un puternic impact emoțional! 

Imagini postate cu scop educativ ! Comunitatea Moto Cluj – Motociclism Cluj Bikers îndemână la prudență pentru toți participanții la trafic, fie ei motocicliști sau automobiliști”, au scris cei de la Comunitatea Moto Cluj – Motociclism Cluj Bikers.

Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ