Momentul în care un șofer lovește din spate mașina propriei soții. Ce urmează este incredibil! Video

650

Polițiștii de la Serviciul Rutier al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin au avut de furcă aseară cu un cetățean certat aspru cu legea și pe deasupra, amator de licori bahice: șoferul unui Volkswagen Passat de culoare albă, care, după ce a băut vârtos, nu a găsit altceva mai bun de făcut decât să se răfuiască în trafic cu un alt autoturism, condus de cea care îi este consoartă.

Pe imaginile de mai jos se vede cum șoferul Passat-ului lovește din spate Opel-ul condus de soție, iar la un moment dat reușește chiar să o scoată în decor! Din fericire, fără ca aceasta să fie rănită. La rândul său, după isprava scoaterii consoartei din circuitul stradal, acest „vitezist“ de circumstanță și distanțe scurte se oprește sau lovește ușor, așa cum se vede pe imagini, un stâlp de înaltă tensiune. Cert este că, așa cum se poate urmări pe imaginile video, aseară pe drumul Lupacului ar fi putut avea loc un scenariu cu final tragic, în cazul în care de pe contrasens ar fi venit un alt vehicul.

Alcoolemie de 1 mg/l alcool pur în aer expirat 

În tot acest timp, polițiștii au reacționat prompt. Într-o primă fază, reprezentanții legii au încercat să-l oprească pe conducătorul auto, dar acesta nu a ținut sub nicio formă cont de semnalul acestora pe care pur și simplu i-a jalonat. iDupă o urmărire prin Reșița, mai ceva ca-n filmul lui Luncașu „Ghinionistul“ au reușit să-l prindă din urmă pe șoferul năzdrăvan, pe care au fost nevoiți să-l imobilizeze și să-l transporte în cătușe la Spitalul Județean din Reșița, în vederea recoltării probelor biologice. Același personaj a găsit de cuviință să amenințe organele de ordine și să facă un adevărat iureș la secția UPU a Spitalului Județean, fiind cu greu potolit de cei în drept să o facă.

Mai mult decât atât, bahicul șofer a amenințat cu cunoștințele pe care le-ar avea în rândul șefilor din Inspectoratul Județean Caraș-Severin și care vor avea grijă ca cei care l-au oprit să fie scoși pe linie moartă!

sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ