Modul incredibil în care un timișean a ridicat un imobil! Vecinii spun că nu au mai văzut așa ceva

942

Un lugojean a reușit să surprindă pe toată lumea după ce a construit un imobil pe conducta de gaz a unei companii de distribuție.

Se întâmplă pe strada Timișoarei, unde se ridică un spațiu comercial, iar mai mulți locuitori, care au depistat minunea, spun că ceea ce s-a întâmplat acolo nu au mai văzut niciodată. Practic, rețeaua de distribuție a gazelor naturale trece acum prin imobil. Imediat ce au fost sesizați de anomalia construcției, reprezentanții companiei de distribuție a gazelor naturale au mers în teren să vadă cu ochii lor ceea ce oamenii din blocurile învecinate imobilului au semnalat.

”Pentru construcția de la adresa specificată, reprezentanților Delgaz Grid nu le-a fost solicitat aviz pentru construcție. Reprezentanții noștri, însoțiti de angajații Serviciului Tehnic al Primăriei Municipiului Lugoj, s-au deplasat la adresa menționată. Urmeaza să analizăm în continuare documentele existente și situația din teren, pentru a evalua măsurile care se impun pentru siguranța sistemului de distribuție a gazelor naturale.”, au declarat pentru Lugoj Info.ro, reprezentanții E-On România.

Contactați pentru un punct de vedere, cei din Primăria Lugoj susțin că e vorba de o neînțelegere care va fi remediată în cel mai scurt timp.

sursa: lugojinfo.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu shtiu despre ce constructie este vorba, shi unde este ridicata, shtiu doar ca, magistrala de gaz ce transverseaza comumna Lugoj, a fost construita ilegal. Cetatznul abaoldea a emis autorizatzie de constructie dupa bunul plac. Personal am anulat autorizatzia de constructzie, in instantza. In acest sens exista o decizie definitiva shi irevocabila. La cerere pot aduce probe.

LĂSAȚI UN MESAJ