Doi tineri din vestul țării au intrat cu mașina într-un TIR încărcat cu azot lichid. Ce a urmat

291

O depășire neregulamentară putea să-i coste viața pe doi tineri. Mașina condusă de un tânăr de 22 de ani a intrat într-o semiremorcă încărcată cu azot lichid. Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu decedați, iar încărcătura nu a explodat.

Accidentul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 08:50. Șoferul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna General Berthelot, se deplasa din direcția Hațeg – Călan. În afara localităţii Bretea Streiului, pe o porțiune de drum în curbă la dreapta a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autotractor ce tracta o semiremorcă (încărcată cu azot lichid), care circula din sens opus și era condus un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Serbia.

”În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, a unei minore în vârstă de 16 ani, pasageră în autoturism, care au fost transportați la Spitalul Municipal Hunedoara, pentru acordarea de îngrijiri medicale și stabilirea diagnosticului”, informează IPJ Hunedoara.

Circulația în zona producerii accidentului rutier s-a desfășurat alternativ pe o bandă de circulație, până în jurul orei 10:30. Traficul a fost dirijată de polițiștii rutieri aflaţi la faţa locului. În urma incidentului nu a existat pericol de explozie.

Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa: gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ