Mobilizare. Poliţişti, pompieri, jandarmi și voluntari din Timiș caută o femeie dispărută care a plecat la cules de ciuperci

269

Poliţişti, pompieri, jandarmi și voluntari efectuează verificări în vederea depistării unei femei, de 93 de ani, dispărută între localitățile Remetea și Bucovăț.

În cursul serii de 24 octombrie, în jurul orei 21.45, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei de 93 de ani din comuna Remetea.

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, CIORTAN NICOLIȚA ar fi plecat de la domiciliu în zona izlazului dintre localitățile Remetea și Bucovăț, cu animalele la păscut și pentru a culege ciuperci, iar până în prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1.50-1,60 metri, 50 de kg, constituție astenică, păr alb, ochi căprui.

La data dispariţiei, femeia purta o geacă de culoare neagră, fustă de culoare albastră, cizme negre din cauciuc.

De la ora sesizării, efective de poliție, pompieri, jandarmi și voluntari efectuează verificări pentru depistarea femeii, în prezent, în zonă fiind angrenate peste 40 de forțe.

Oricine poate oferi informații cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Actualizare. Bătrâna de 93 de ani, dispărută, a fost depistată. Nu a suferit vătămări corporale.

LĂSAȚI UN MESAJ