Moartea subită unui tânăr tată, la frizerie, șochează o întreagă comunitate. Alex avea doar 35 de ani

1081

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, de ani, a murit  joi seară, în mod neaşteptat, chiar când se afla scaunul de frizerie.

Alex Crăcui venise să se tundă la frizeria din cartierul 23 August. Acestuia i s-a făcut rău chiar când se afla pe scaunul de la frizerie.

Un martor povesteşte că i s-a făcut rău imediat ce s-a aşezat pe scaun: „A apucat să spună doar că îi este rău. A făcut infarct. Nu a căzut de pe scaun. A rămas acolo“.

Personalul unităţii s-a speriat şi a sunat la numărul de urgenţă 112. O ambulanţă a sosit la faţa locului, iar echipajul a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj, a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Alex Crăcui era angajat la o companie de vânzări auto. Acesta era căsătorit şi avea o fetiţă de şapte ani. În urmă cu puţin timp, acesta a avut o intervenţie de implant de păr. Alex mergea regulat la sală şi avea grijă de corpul său.

Prietenii sunt şocaţi de moartea acestuia.

„Era un om absolut normal, la locul său. Este greu de crezut că dintr-o dată a murit. Eu nu ştiam să sufere de vreo boală şi nici prietenii săi“, a spus Ionuţ Caragea.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ