Moartea nu ține cont de vârstă. Tineri nenorociți într-un accident teribil!

472

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui impact produs între două maşini, pe DN 67, în localitatea Băleşti, judeţul Gorj, după o depăşire neregulamentară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe DN67, în comuna Băleşti, judeţul Gorj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, două maşini s-au ciocnit după ce unul dintre şoferi ar fi făcut o depăşire periculoasă, peste banda continuă. Şoferul care a virat la stânga a murit, iar celălalt se află în stare gravă la spital.

„Un autoturism condus de un tânăr de 22 ani, din Băleşti, în timp ce se deplasa pe raza localităţii de domiciliu, a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe un drum lateral, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 ani, din aceeaşi localitate, care se angajase în depăşirea acestuia, în zona marcajului linie continuă. Primul tânăr a decedat la scurt timp, iar cel de-al doilea a fost rănit grav. De asemenea, un tânăr de 19 ani, pasager în primul autovehicul şi doi tineri de 20 şi 22 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ