Spaimă pentru șoferii care opresc într-o benzinărie de pe autostrada Nădlac – Timișoara

2045

O benzinărie de pe autostrada Nădlac-Timişoara, situată pe raza comunei arădene Şagu, reprezintă un pericol pentru şoferii care opresc aici, mai ales noaptea!

Mai mulţi români care s-au întors în ţară din străinătate povestesc că la benzinăria Mol, şoferii sunt furaţi. Oamenii acuză că în ultimele două săptămâni au fost patru furturi. Şoferii care intră în ţară şi folosesc autostrada, opresc la acestă benzinărie pentru rovinietă, pentru a alimenta sau pentru a se odihni puţin.

Sunt vânaţi de mai mulţi infractori care îi fură. Se bazează pe faptul că oamenii vin din străinătate, deci au ceva la ei, de la bani până la diferite obiecte şi pe faptul că trebuie să oprească pentru rovinietă.

“Atenție mare celor care plecaţi în țară acum, pe autostrada Nădlac – Timișoara, când vă opriți să cumpărați rovinieta, la prima benzinarie Mol, se fură tot! Încercaţi să nu vă opriți să dormiți sau dacă totuşi nu aveţi de ales, să faceti cu schimbul de pază. Sunt cu ochii pe toate maşinile ! Cel mai rău este că atunci când anunţi poliţia trebuie să aştepţi aproape o jumătate de oră sau mai mult pentru că vin de la depărtare, poliţia de la Şagu. Ca să depuneți plângere trebuie să vă întoarceți cu ei la Şagu și după să faceți ocol din nou ca să vă întoarceți pe autostradă. În ultimele două săptămâni, au fost patru cazuri de furt în această benzinărie și totuşi niciun echipaj de poliție care să controleze zona sau măcar să fie mai aproape ca să poată acționa rapid ! Atenție mare!!!”, este mesajul Alexandrei Diţu, postat pe o reţea de socializare.

sursa: ziardearad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ