Moarte stupidă după ce a lovit cu mopedul un câine. Unde a fost proiectat, apoi, adolescentul fără noroc!

448

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din comuna Balc, a murit, în acest sfârşit de săptămână, după ce a lovit cu mopedul un câine, s-a dezechilibrat şi a intrat într-un cap de pod, după care a căzut. Din câte se pare, nimeni nu a observat accidentul în timp util. Băiatul a suferit răni foarte grave şi a fost găsit fără suflare abia 9 ore mai târziu!

Poliţia Bihor a anunţat, luni, printr-un comunicat că evenimentul rutier s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe drumul comunal 130, în localitatea bihoreană Almaşu Mare, fiind descoperit, însă, mult mai târziu.

Accidentul a fost anunţat prin 112 abia la ora 9.22, băiatul fiind deja decedat.

„Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că în jurul orei 00.15, un tânăr de 16 ani, din comuna Balc, judeţul Bihor, în timp ce conducea un moped pe direcţia Balc – Almaşu Mare, a acroşat un câine care se afla pe carosabil, mopedul condus de acesta a fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod din beton. În urma accidentului rutier, tânărul de 16 ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul”, arată comunicatul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

sursa: ebihoreanul.ro

foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ