Miresele din Timișoara se pot îmbrăca de la designeri de renume FOTO-VIDEO

366

Evenimentul atât de așteptat de tinerii cu intenții de însurătoare a debutat vineri la Centrul de Afaceri al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură de pe bulevardul Eroilor de la Tisa.

Sala mare de expoziții a fost aproape neîncăpătoare. Standuri elegante inbiau curioșii cu de toate. Aici erau expuse toate ofertele ce ar putea face dintr-o nuntă obișnuită, una de neuitat, de povestit și la nepoți. Binențeles cireașa tortului au fost rochiile de mireasă. Simple, elegante, sofisticate, ori mai retro sau unele avangardiste, totul se putea vedea proba negocia sau chiar adapta pe loc după cele mai năstrușnice idei.

Și a fost abia prima zi. Imposibil ca sâmbătă și duminică să nu plece orice fată cu rochia potrivită.
Cele două organizatoare, Florica Chiriță de la CCIAT și Carmen Caragea de la Rayna Decor s-au întrecut pe sine deschizând târgul cu un regal. Bianca Dragușanu a expus pe podium cele mai noi creații dedicate mireselor. Toate piesele au fost aplaudate la scenă deschisă. Dar cum și domnii trebuie să fie eleganti o echipă de manechini de la Felix Ramiro au arătat ce înseamna stil și bun gust.

salonul mirilor (41)

Fiind un reper din punct de vedere al aspectului fizic, Bianca Drăgușanu a creat în rândul tinerelor un trend și cu siguranță linia de rochii de mireasă vin ca turnate pe domnițe.
Bineînțeles, nu puteau să lipsească designerii care de-a lungul timpului au creat și s-au reinventat. Astfel, Eli Lăslean se întoarce la Camera de Comerț ce a facut-o celebră in lumea largă. Aici, la Timișoara, va sărbători 25 de ani de succese vecina de județ de la Arad.

salonul mirilor (39)

Într-un an atât de special ca 2017, în care brandul ELLIS celebrează 25 de ani de modă făcută cu pasiune, se vor putea admira cele mai frumoase rochii de ceremonie din colecțiile Ellis Luxury.

200 de rochii la prețul unic de 1000lei vor fi la vizionare,aduse de Valerie Mariage. Cine nu mai are nevoie de vechea rochie tot aici poate să scape de ea prin programul „mărită-ți rochia”. Ce prisosește cuiva poate aduce fericirea altcuiva. Desigur nu vor lipsi din târg furnizorii cu specific de nuntă: restaurantele, fotografii, cofetăriile,decoratorii, bijuteriile, agențiile de turism care vin cu pachete inedite pentru luna de miere și cu idei pentru cererile în căsătorie. Pentru cei care doresc să își ceară iubita de soție printre nori, la târg vor putea închiria un balon cu aer cald.

salonul mirilor (17)

Atmosfera va fi întreținută de cunoscutele trupe locale: Stage 5, Alexandra Mitroi, Maria Avramescu, Sms Band, Olivera Petcov și trupa HARA care ne cântă piesa nou nouță, „S-o iubești”.

PROGRAM Salonul Mirilor:
Orar: sâmbătă 10.00 – 20.00, duminică 10.00- 18.00
Program prezentărilor va fi după cum urmează:
Sâmbătă: ora 12.00 Concert Alexandra Mitroi
ora 13.00 Prezentare ELI LĂSLEAN, 25 de ani de activitate, moment aniversar
ora 14.00 prezentare Nifty by Josephine
ora 15.00 prezentare Andreea Caradjov
ora 16.00 prezentare Baraka by Consuela Gudiu (colecție haute couture)
ora 17.00 prezentare Valerie Mariage
ora 18.00 Concert HARA, promovare piesă nouă „S-o iubești”
Duminică:
14.30 Concert Olivera Petcov
15.30 Concert Stage

Mirii pot gasi orice la trebuie pentru o nuntă de poveste. Organizatorii un singur lucru nu pot rezolva. O pereche de nași cu buzunare foarte generoase. Asta trebuie să-și caute singuri!

LĂSAȚI UN MESAJ