Minune făcută de un chirurg din Banat! Ce s-a întâmplat cu pacientul

253

Doctorul Singh Bhuphinder- medic specialist în chirurgie plastică și reparatorie, director medical al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, se poate mândri cu o nouă reușită de excepție. Aceasta vizează un caz de chirurgie reparatorie în cazul unei amputații, la un bărbat de 59 de ani din Buchin.

Omul a suferit un traumatism complex la circular, cu amputație completă a policelui stâng. S-a realizat replantarea degetului, intervenția fiind o reușită.

Potrivit comunicatului referitor la această operație „intervenția a fost un succes, degetul este cald, are culoarea roz, naturală a pielii, și prezintă puls capilar. Acest puls capilar este dovada vieții și a viabilității degetului. Sângele circulă în mod corect și sunt mari speranțe de vindecare. Urmează o perioadă destul de dificilă în ceea ce privește evoluția. În timp, țesuturile ar trebui să se vindece, să se formeze legăturile neo-vasculare, iar degetul să aibă capacitatea de a supraviețui pe cont propriu. Va urma o perioadă de recuperare, pentru vindecarea tendoanele și a osului, mai bine de 6 luni.”

Sursa: banatfm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.