Minune! Când vom circula pe un segment din Autostrada Vestului

877

Nu mai este mult până când autostrada A1 va putea fi refolosită de șoferii care circulă în vestul țării. Constructorul lotului 4 Lugoj Deva mai are puțin de muncă la racordul cu restul șoselei rapide. Reprezentanții DRDP Timișoara transmit că lucrarea va fi gata în 15 noiembrie și se va relua circulația spre Simeria.

Specialiștii de la Pro Infrastructură au fost și ei pe teren și spun ca deși lucrurile merg bine, circulația prin nod va fi reluată peste 2 săptămâni.

„Muncitorii au profitat de vremea bună și există șanse mari ca în următoarele două săptămâni să se redeschidă traficul pe A1 între Simeria și Deva”, spun aceștia.

Racordul trebuia realizat pentru că urmează să fie deschis și lotul 4. Dacă cei de la CNAIR spun ca acest lucru se va întâmpla anul acesta, membrii Asociației Pro Infrastructură susțin că cei 22 de kilometri aflați între Ilia și Şoimuş vor fi inaugurați în vara lui 2019.

„Sperăm că responsabilii antreprenorului și cei din CNAIR vor găsi rapid cea mai bună soluție de remediere, astfel încât termenul realist de finalizare, vara anului 2019, să nu fie amânat”, mai transmit cei de la Pro Infrastructură.

 

LĂSAȚI UN MESAJ