Minorii care au ucis un taximetrist din Lugoj au primit sentința – vor fi trimiși la reeducare

219

Tribunalul Timis a anuntat prima sentinta in cazul celor doi tineri din Darova care vara trecuta au ucis cu sange rece un taximetrist din Lugoj.

Judecatorii au decis ca cei doi criminali, Adrian Avadanei si Klug Mihai, sa fie condamnati la internarea intr-un centru de reeducare pe perioada a 7 si respectiv 6 ani. Indivizii, minori, au fost gasiti vinovati pentru omor calificat, conducere a unui vehicul fara permis de conducere, furt calificat în scop de folosinta si furt calificat.

“Probatoriul administrat în cauza în cursul urmaririi penale a relevat urmatoarea situatie de fapt: În fapt, s-a retinut ca, în noaptea de 13/14.06.2018, dupa o întelegere prealabila privind uciderea unei persoane cu scopul de a obtine un autoturism pentru a fugi de acasa, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au asteptat în fata parcului din localitatea Darova. Dupa urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducatorului auto, în varsta de 77 de ani, mai multe lovituri cu cutitul în zona cervicala si în zona toracica, provocand decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre acestia, transportand trupul victimei într-o zona forestiera din preajma orasului Buzias, unde l-au abandonat, dupa care s-au deplasat cu autoturismul în municipiul Timisoara”, au precizat reprezentantii Ministerului Public pentru Lugoj Info.ro. Sentinta anuntata miercuri nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ