Iubire fatală la bătrânețe! Dragostea a costat-o 11.000 de euro!

1387

O femeie din Petrila i-a dat unui necunoscut peste 11 mii de euro. Petrileanca, de 68 de ani, l-a cunoscut pe bărbat pe o rețea de socializare. Sub promisiunea că-i va trimite o ”valiză plină cu bani”, hunedoreanca a făcut mai multe transferuri totalizând peste 11 mii de euro. Abia după ce a pierdut contactul cu ”americanul” și-a dat seama că a fost înșelată.

O femeie din Petrila a transferat peste 11.000 de euro în conturile unui bărbat pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare. Marți, s-a prezentat la poliție unde a depus o plângere pentru înșelăciune.

Femeii nu i s-a părut suspect că trimite bani pe numele unor necunoscuți din diferite țări. A apelat la poliție abia când nu a mai putut lua legătura cu bărbatul.

”Femeia le-a relatat poliţiştilor că bărbatul – despre care crede că  ar fi un cetăţean american care ar lucra în Siria – i-a promis că îi va trimite acasă „o valiză plină cu bani”. După care va veni și el în România. Pentru a evita plata unor pretinse taxe vamale, cetăţeanul străin i-a solicitat femeii să trimită unui curier, din Franța, 1.200 de euro. Cerinţă pe care petrileanca a îndeplinit-o în data de 05.09.2018, prin intermediul unui serviciu de transfer bancar„, informează IPJ Hunedoara.

Ulterior, bărbatul a mai solicitat, prin acelaşi serviciu de transfer bancar, 1.200 de euro pe numele unei femei din Franţa. A mai cerut 1.200 de euro pe numele altei persoane din Franța și 800 de euro pe numele unei poloneze. O ultimă sumă, de 8.200 de euro a fost virată de petrileancă pe numele unui bărbat din Indonezia.

”După ce a virat sumele de bani solicitate, petrileanca a mai ținut legătura o perioadă pe rețeaua de socializare cu cetăţeanul străin. Acesta i-a promis că îi va restitui banii când va veni în România, după care nu a mai putut fi contactat”, mai spun polițiștii hunedoreni.

Acesta este momentul în care femeia din Petrila a realizat că a fost înșelată. Și a apelat la poliție solicitând recuperarea prejudiciului. Adică 11.400 euro.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune. Aceștia fac cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ