UPDATE. Ministrul Sănătății, vizită inopinată la Spitalul Județean Timișoara VIDEO

162

Ministrul Săntății se află, joi, în orașul de pe Bega. Acesta a ales să facă o vizită inopinată la Spitalul Județean din Timișoara, în contextul în care aici a izbucnit un focar de infectare cu coronavirus.

Vă amintim că în cadrul Clinicii de Chirurgie Vasculară, care aparține de Spitalul Județean Timișoara, au fost identificate 19 cazuri de COVID-19. Vorbim despre cadre medicale și pacienți. Clinica a fost închisă.

Ministrul Săntății a mers, joi, și la Direcția de Sănătate Publică Timiș. Acesta a spus și că vizita are ca scop și evaluarea spitalelor ce nu sunt destinate pacienților cu coronavirus. ”Avem în supraveghere opt focare din Timiș, iar ultimul a apărut la Spitalul Județean Timișoara. Am fost și la Direcția de Sănătate Publică pentru a vedea situația de la nivelul județului, atît ca și focare, cât și pentru a vedea desfășurarea activității în spitalele din județ. În Timiș, dincolo de focarele care sunt stabilizate și sub supraveghere, facem și evaluările spitalelor, fiecare în parte, ca și patologie nonCovid”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la Timișoara.

Nelu Tătaru, a vizitat și spitalul de campanie destinat pacienților COVID-19 cu forme ușoare și medii.

LĂSAȚI UN MESAJ